Événement: 2022 Competitie Mondioring categoriile 1, 2 si 3 - Romania, Oradea, 15.01.2022

Share
Durée:
15. Jan - 15. Jan 2022
Fin des inscriptions:
12. Jan 2022
Participant/spectateur:
14 / 0
Frais de participation:
0.00
Prix d'entrée:
0.00
Catégorie:
Pas encore ajouté
Discipline:
Mondioring
Race:
Peu importe la race
Site Internet de l'événement:
www.ccbor.ro
Rue:
Calea Clujului 202
CP / Ville:
410553 / Oradea
Organisateur:
Club Ciobanesti Belginei si Olandezi
E-mail:
Pas encore ajouté
Téléphone:
Pas encore ajouté
Ton statut:
Pour l'instant, tu n'as fait aucune saisie.
This event is organized with
Ville:
-
Rue:
Calea Clujului 202
CP / Ville:
410553 / Oradea
Pays:
Roumanie Roumanie
Distance:
Calcul impossible
Durée du trajet
Calcul impossible
Organisateur:
Club Ciobanesti Belginei si Olandezi
Rue:
Calea Clujului 202
CP / Ville:
410553 / Oradea
E-mail:
Pas encore ajouté
Téléphone:
Pas encore ajouté

Informations sur l'événement

Asociatia Clubul de Ciobanesti Belgieni si Olandezi, membra a Asociatiei Chinologice Romane (A.Ch.R.) si a Federation Mondial Berger Belge (F.M.B.B.), organizeaza competitie Mondioring categoriile 1, 2 si 3 in data de 15.01.2022, in incinta Stadionului Motorul, situat in Romania, Bihor, 410553, Oradea, Calea Clujului nr. 202.

Intrucat in cadrul competitiilor Mondioring ce se desfasoara in spatii deschise numarul de starturi este limitat la perioada de timp in care este prezenta lumina naturala, confirmarea inscrierilor se va face de catre organizator, la sfarsitul perioadei de inscriere, pe principiul ”primul venit, primul servit” dupa cum urmeaza: mai intai, vor fi confirmate inscrierile competitorilor care sunt membrii ai C.C.B.O., in ordinea inscrierii si a platii taxelor de inscriere, apoi vor fi confirmate inscrierile competitorilor care NU sunt membrii  C.C.B.O., in ordinea inscrierii si a platii taxelor de inscriere. Organizatorul va invalida toate inscrierile pentru care, cu respectarea ordinii de mai sus, nu este posibila participarea si arbitrarea in perioada de timp in care este prezenta lumina naturala si va instiinta competitorii in acest sens. Taxele aferente inscrierilor invalidate se vor restitui numai prin transfer in conturile bancare pe care competitorii le vor indica in scris, mai putin contravaloarea spezelor bancare aferente atat incasarii si restituirii taxelor in/din contul bancar al clubului. 

Prin transmiterea formularului de inscriere online, acceptati si va angajati sa respectati toate condiitiile contractuale de participare. NU este acceptata inscrierea si participarea cu respectarea partiala a conditiilor contractuale de participare.

Va asteptam cu nerabdare si va dorim succes!

Echipa C.C.B.O.